Η φαντασίωση ενός παντρεμένου μπαμπά

Η φαντασίωση ενός παντρεμένου μπαμπά

Η φαντασίωση ενός παντρεμένου μπαμπά

Χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από την πανδημία, ιδίως οι γονείς. Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή ησυχίας, ούτε μια στιγμή για τίποτα. Σε ένα χρόνο, ζήσαμε μια δεκαετία ρουτίνας. Ήρθαν τα πάνω κάτω στο σεξ και την ερωτική ζωή μας!

“Η γυναίκα μου και εγώ έχουμε μια φαντασίωση”

Δείτε τι μας έστειλε ένας μπαμπάς και πώς θέλει να ανανεώσει την ερωτική διάθεση με τη γυναίκα του!

Ένα σαββατοκύριακο μακριά από τα παιδιά. Ένα ακριβό ξενοδοχείο. Ξαπλώνουμε στα σεντόνια υψηλής ποιότητας στο king-size κρεβάτι, βάζουμε απαλή μουσική στο ηχείο και μετά δεν μιλάμε, δεν κινούμαστε, απλά απολαμβάνουμε την απόλυτη ηρεμία. Δεν κάνουμε τίποτα. Είναι υπέροχο.

Στο σπίτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι. Το προαστιακό σπίτι μας στην Αθήνα ήταν ήδη πολύ μικρό πριν γίνει δύο σχολεία και ένα γραφείο. Η συνομιλία ξεκινά στις 6:00 π.μ., όταν ο πεντάχρονος θέλει να παίξει και να ρωτήσει για τον Mario Kart, και πηγαίνει μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν κλείνουμε την πόρτα του υπνοδωματίου μας στον έφηβο γιό μας που πλέον δεν κοιμάται όπως όταν πήγαινε σχολείο. Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή ησυχίας, ούτε μια στιγμή για τίποτα, ούτε για έρωτα. Σε ένα χρόνο, ζήσαμε μια δεκαετία ρουτίνας.

Και, όμως, αυτός ο μπαμπάς και η γυναίκα του που δεν έχουν μείνει ποτέ μακριά ο ένας από τον άλλον, κατάφεραν και άντεξαν μαζί. Σε ένα αδύνατο έτος, αυτό το πράγμα ήταν δυνατό. Σε ένα χρόνο που το μόνο που ήθελαν δεν ήταν τίποτα άλλο, από την κανονικότητα τους ως άνθρωποι και ως ζευγάρι.

Πώς επηρέασε η καραντίνα 2021 τα ζευγάρια;

Δεν το κατάφεραν όλοι αυτό. Η χρονιά εν μέσω πανδημίας αποκάλυψε τις ρωγμές σε πολλούς γάμους. Κάποιοι χώρισαν από τον Απρίλιο 2020 και προσπάθησαν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους, ενώ για άλλους κατέρρευσαν όλα γύρω τους. Άλλοι δεν χώρισαν και πέρασαν αυτή τη φορά παγιδευμένοι σε ένα σπίτι μαζί, παίζοντας έναν καθημερινό εφιάλτη.

Ακόμα και για πολλά ζευγάρια που έμειναν μαζί, τον τελευταίο χρόνο ήταν η χειρότερη από τη ζωή τους. Είναι σίγουρα εκεί για εμάς, αλλά χλωμά σε σύγκριση με το πότε η γυναίκα μου είχε καρκίνο και υπομείναμε σε χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες που εξασφάλισαν ότι δεν πέθανε από αυτό. Αυτό μας δίδαξε ότι μερικές φορές απλά πρέπει να βάλεις το κεφάλι σου κάτω και να εξουσιάσεις, ότι το έργο του μη θανάτου είναι επίσης ουσιαστικό έργο.

Και έτσι μοιραζόμαστε αυτήν την εργασία. Μοιραζόμαστε τη σχολική ημέρα. Μοιραζόμαστε το μαγείρεμα, τον καθαρισμό και την κατανόηση ότι το σπίτι μας είναι πάντα ένα χάος. Μοιραζόμαστε τις αδιάλειπτες συνομιλίες με τα παιδιά. Μερικές φορές, όταν δεν ξοδεύουμε πλήρως, μοιραζόμαστε ο ένας τον άλλον. Συνήθως ξοδεύουμε όλο τον χρόνο μας και δεν μένει χρόνο για εμάς, τις προσωπικές μας ανάγκες, το σεξ και την ηρεμία μας.

Κανείς δεν ξεφεύγει από αυτό τον φαύλο κύκλο. Παρόλο που όσο καλοκαιριάζει οδεύουμε προς την ελευθερία μας, τίποτα πλέον δεν θα μοιάζει ποτέ με αυτό που υπήρχε πριν. “Το μόνο που θέλουμε πια είναι μια μέρα να καθίσουμε στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου σιωπηλά… χωρίς να κάνουμε σεξ και τότε θα ξέρουμε ότι τα καταφέραμε μαζί. Και όλα θα γίνουν όπως πρώτα.

Διαβάστε περισσότερα: