9 tips για επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων

9 tips για επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία με φιλοξενία ιστοσελίδων, είτε για τον προσωπικό είτε για τον επαγγελματικό σας ιστότοπο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας. Η εύρεση μιας καλής εταιρείας μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στη χρηστικότητα του ιστότοπού σας και εξίσου σημαντική, στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας!

Εδώ εξετάζουμε μερικές από τις πιο σημαντικές πτυχές:

Καλή εξυπηρέτηση πελατών

 Από καιρό σε καιρό, κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων θα έχει κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο ή την υπηρεσία της. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αποκτήσετε μια εταιρεία που σας παρέχει ένα καλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών. Είτε είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή ανταποκρίνεται γρήγορα ή η υποστήριξη εισιτηρίων, η εύκολη επικοινωνία με τον οικοδεσπότη σας είναι υψίστης σημασίας.

Προσιτές τιμές

 Εάν αναζητάτε μια φτηνή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, και υπάρχουν πολλές από αυτές, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι δεν θυσιάσετε καμία ποιότητα στη διαδικασία. Έτσι, με λίγα λόγια, θέλετε το μεγαλύτερο δυνατό κόστος όσον αφορά την απόδοση και την υποστήριξη πελατών στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Κριτικές ή συστάσεις

 Η λήψη καλών κριτικών ή μιας σύστασης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε μια καλή εταιρεία φιλοξενίας. Εξάλλου, όταν πηγαίνετε στον ιστότοπο της κάθε εταιρείας, όλες θα δηλώνουν ότι είναι οι απόλυτοι καλύτεροι. Αλλά αυτό που κάνουν οι ιστότοποι αναθεώρησης είναι να ελπίζουμε ότι σας δίνουν τη σωστή ένδειξη για το ποιος πραγματικά παρέχει την καλύτερη υπηρεσία.

 Είτε πρόκειται για ιστότοπο όπως το Trustpilot είτε για κριτικές Google, υπάρχουν κυριολεκτικά πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να παρακολουθείτε τη δημοτικότητα ενός ιστότοπου στον Ιστό! Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε ορισμένους ιστότοπους στα Social Media όπου θα βρείτε επίσης πολλές διαφορετικές αλληλεπιδράσεις με πελάτες κ.λπ., οι οποίες μπορούν επίσης να δώσουν καλά σχόλια.

Δωρεάν δοκιμή

 Ορισμένες εταιρείες που αισθάνονται πραγματικά σίγουρες για την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρουν, συχνά δίνουν στους πελάτες μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας φιλοξενίας τους. Αυτό μπορεί πραγματικά να δώσει στον πελάτη ηρεμία και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία να δει την ποιότητα της υπηρεσίας φιλοξενίας.

Κάποιες άλλες εταιρείες παρέχουν κάτι παρόμοιο με τη μορφή εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Γενικά, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι εταιρείες που προσφέρουν αυτού του είδους τις προσφορές, το κάνουν επειδή είναι σίγουρες για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά σας δίνει επίσης την ηρεμία να ξέρετε ότι δεν έχετε κολλήσει και εσείς μαζί τους.

Κουπόνια

 Όταν επιλέγετε μια καλή εταιρεία παροχής σωλήνων, ίσως αξίζει επίσης να προσπαθήσετε να δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάποια κουπόνια. Με τη φιλοξενία ιστοσελίδων, υπάρχουν συχνά πολλά κουπόνια και ειδικές προσφορές που εκτελούνται, τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο με έναν πάροχο. Αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αποφασίσετε, καθώς κάποιοι σε αυτόν τον χώρο θα κάνουν έκπτωση έως και 50% για τον πρώτο χρόνο.

Αυτή είναι πραγματικά μια εξαντλητική λίστα, αλλά μπορεί να δώσει μερικές καλές ιδέες για το πώς να επιλέξετε τον επόμενο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδας και ελπίζουμε να σας καθοδηγήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για τον προσωπικό σας ιστότοπο ή την επιχείρηση σας!

Χρεώσεις των πακέτων φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αυτός είναι ο κύριος παράγοντας που πολλοί από εμάς θα εξετάσουν πρώτα κατά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας. Αλλά δεν πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση με βάση μόνο την τιμή. Η σύγκριση των διαφορετικών τιμών μας βοηθά να καταλάβουμε ότι πραγματικά παίρνουμε αυτό που πληρώνουμε. Έτσι, η μετάβαση στο λιγότερο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας που βρίσκετε δεν είναι πραγματικά καλή προσέγγιση. Ειδικά αν θέλετε να κερδίσετε από τον ιστότοπό σας.

Ειδικότητες του web host

Γενικά, δεν είναι όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων ιδανικές για όλους τους τύπους πελατών. Μερικές εταιρείες παρέχουν εξαιρετικά κοινά σχέδια, ωστόσο, δεν έχουν χρήσιμες λύσεις για την ανάπτυξη επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες εταιρείες παρέχουν απίστευτες επιχειρηματικές λύσεις, αλλά δεν αποτελούν ιδανική επιλογή για όσους έχουν ένα μικρό blog. Επομένως, θυμηθείτε να διερευνήσετε τις ειδικότητες ενός οργανισμού πριν αγοράσετε. Επιπλέον, προσπαθείτε πάντα να επιλέγετε την εταιρεία φιλοξενίας που κατανοεί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας ως πελάτη.

Τεχνικές προδιαγραφές και περιορισμοί

Θυμηθείτε να ρίξετε μια ματιά στον ιστότοπό σας και να καταλάβετε τι θα θέλατε να κάνετε με αυτόν. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog, ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή έναν ιστότοπο φωτογραφίας, τότε δεν πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας με τη χαμηλότερη τιμή.

Τα φθηνά πακέτα φιλοξενίας συνήθως δεν έχουν επαρκή μνήμη RAM και χώρο στο δίσκο για να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τι θα πάρετε με το φθηνό πρόγραμμα φιλοξενίας και ποιες προδιαγραφές προσφέρονται.

Ρωτήστε εάν κοστίζουν επιπλέον χρεώσεις για πρόσθετη υποστήριξη, τομείς, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και ούτω καθεξής. Ξεκαθαρίστε τι φαντάζεστε ότι πρέπει να είναι ο ιστότοπός σας. Απλώς μην υποθέσετε ότι δίνουν προσοχή στον ιστότοπό σας όπως κάνετε εσείς και ερευνούν τα πάντα μόνοι σας.

Τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών

Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σκεφτείτε εάν ο ιστότοπός σας καταρρέει για άγνωστους λόγους. Θα είχατε την επιλογή να καλέσετε και να πάρετε ένα γνήσιο, ζωντανό άτομο στο τηλέφωνο; Επιπλέον, θα μπορούσαν να ανακαλύψουν ποιο είναι το πρόβλημα.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον πάροχο φιλοξενίας σας με σύνεση γιατί, μακροπρόθεσμα, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας που θα διατηρεί τον ιστότοπό σας σε λειτουργία 24/7, με υψηλή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας.

Δείτε περισσότερα για web hosting: